Automaat rijles

Kies je woonplaats

In welke stad woon je?

Automaat rijlessen bij Quality Drive bieden verschillende voordelen, waaronder:

Gemakkelijker te leren: Je hoeft je geen zorgen te maken over het schakelen, waardoor je je beter kunt concentreren op de weg.
Meer comfort: Automaat rijden is vaak minder vermoeiend, vooral in druk verkeer.
Snellere leertijd: Veel leerlingen vinden dat ze sneller leren rijden in een automaat.

Het rijexamen voor een automaat is in principe hetzelfde als dat voor een handgeschakelde auto. Het enige verschil is dat je examen doet in een automaat voertuig en dat je, als je slaagt, een rijbewijs krijgt waarmee je alleen automaat auto's mag besturen.

Bij Quality-Drive staat veiligheid voorop in alles wat we doen. Wij garanderen de veiligheid van onze leerlingen door gebruik te maken van modern uitgeruste lesvoertuigen, die regelmatig worden onderhouden en gecontroleerd om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze rijinstructeurs zijn niet alleen deskundig, maar ook speciaal opgeleid om een veilige, ondersteunende en rustgevende leeromgeving te creëren. Daarnaast leggen we de nadruk op defensief rijden en het bewustzijn van de weg, zodat leerlingen voorbereid zijn op allerlei verkeerssituaties. Bij Quality-Drive is jouw veiligheid onze prioriteit.

Bij Quality-Drive nemen we de betrouwbaarheid en professionaliteit van ons team zeer serieus. Daarom zorgen we ervoor dat al onze instructeurs grondig zijn gescreend, inclusief een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze VOG-check verzekert dat onze instructeurs niet alleen uitblinken in hun vak, maar ook betrouwbaar en van onbesproken gedrag zijn. Zo kunnen wij onze leerlingen en hun families de zekerheid bieden dat ze in veilige en betrouwbare handen zijn. Bij Quality-Drive kunt u vertrouwen op een team van professionals die uw veiligheid en succes op de weg waarborgen.

Language

Pak nu een gratis proefles!