Motorrijles

Kies je woonplaats

In welke stad woon je?

Om te beginnen met motorrijlessen bij Quality Drive, moet je minimaal 18 jaar oud zijn voor de categorie A1, 20 jaar voor A2, en 24 jaar voor de categorie A (of 22 jaar met twee jaar rijervaring in A2). Daarnaast moet je in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs en een theoriecertificaat voor de motor.

De tijd die nodig is om je motorrijbewijs te halen, varieert per persoon en hangt af van je leervermogen, beschikbaarheid en rijvaardigheid. Gemiddeld hebben de meeste leerlingen tussen de 20 en 30 lesuren nodig om goed voorbereid te zijn op het examen.

Bij Quality-Drive staat veiligheid voorop in alles wat we doen. Wij garanderen de veiligheid van onze leerlingen door gebruik te maken van modern uitgeruste lesvoertuigen, die regelmatig worden onderhouden en gecontroleerd om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze rijinstructeurs zijn niet alleen deskundig, maar ook speciaal opgeleid om een veilige, ondersteunende en rustgevende leeromgeving te creëren. Daarnaast leggen we de nadruk op defensief rijden en het bewustzijn van de weg, zodat leerlingen voorbereid zijn op allerlei verkeerssituaties. Bij Quality-Drive is jouw veiligheid onze prioriteit.

Bij Quality-Drive nemen we de betrouwbaarheid en professionaliteit van ons team zeer serieus. Daarom zorgen we ervoor dat al onze instructeurs grondig zijn gescreend, inclusief een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze VOG-check verzekert dat onze instructeurs niet alleen uitblinken in hun vak, maar ook betrouwbaar en van onbesproken gedrag zijn. Zo kunnen wij onze leerlingen en hun families de zekerheid bieden dat ze in veilige en betrouwbare handen zijn. Bij Quality-Drive kunt u vertrouwen op een team van professionals die uw veiligheid en succes op de weg waarborgen.

Language

Pak nu een gratis proefles!