Motorrijschool Delft

#1 Beste Motorrijschool Delft

Bij Motorrijschool Delft staan wij klaar om jou te helpen jouw droom van motorrijden te realiseren. Onze rijschool, Quality Drive, biedt een breed scala aan motorrijlessen die zijn afgestemd op zowel beginners als gevorderde rijders. Met een team van ervaren en gecertificeerde instructeurs, moderne lesmethoden, en een hoge slagingspercentage, garanderen wij een leerzame en plezierige ervaring op weg naar jouw motorrijbewijs.

Motorrijschool delft

Beste goedkope motorrijschool Delft en omgeving

Beste motorrijschool zuid-holland

Van Starter tot Pro

De 6 zekerheden alleen bij Quality Drive​

1

Geslaagde leerlingen

1

Expert rijinstructeurs

1 %

Tevreden leerlingen

Proefles

Plan een gratis proefles in één van onze rijinstructeurs haalt je thuis op 

Pakket kiezen

Na de proefles weet je precies hoeveel lessen je nodig hebt en welk pakket bij jou past

Start met rijles

Je kan kiezen voor in termijnen betalen en direct starten met rijles

Rijbewijs halen

 Bij ons slaagt elke leerling gegarandeerd en je kan zelfverzekerd de weg op

Waarom Kiezen voor Motorrijschool Delft?

Ervaren Instructeurs

Bij Quality Drive werken we uitsluitend met ervaren en gecertificeerde instructeurs die een passie hebben voor motorrijden en onderwijs. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en beschikken over de nodige kwalificaties om jou veilig en effectief te begeleiden. Ze begrijpen dat elke leerling uniek is en passen hun lesmethoden aan op jouw individuele behoeften en leerstijl.

Hoog Slagingspercentage

Een van onze grootste trotsen is ons hoge slagingspercentage. Bij Quality Drive streven we ernaar dat onze leerlingen niet alleen slagen voor hun examen, maar ook zelfverzekerd en vaardig de weg op gaan. Ons slagingspercentage ligt ver boven het landelijk gemiddelde, wat getuigt van de kwaliteit van onze lessen en de toewijding van onze instructeurs.

Moderne Lesmethoden

Wij maken gebruik van de meest moderne en effectieve lesmethoden om ervoor te zorgen dat je snel en veilig leert rijden. Onze lessen zijn ontworpen met de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van motoronderwijs. We gebruiken up-to-date lesmaterialen en motorrijtuigen om een realistische en leerzame ervaring te bieden, zodat je goed voorbereid bent op alle situaties op de weg.

Flexibele Lesuren

Wij begrijpen dat iedereen een druk leven heeft en dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom biedt Quality Drive flexibele lesuren aan die passen bij jouw schema. Of je nu liever ’s ochtends, ’s avonds, of in het weekend lessen wilt volgen, wij maken het mogelijk. We werken samen met jou om een lesrooster te creëren dat jouw beschikbaarheid respecteert en tegelijkertijd zorgt voor regelmatige en consistente vooruitgang.

Populaire pakketten

Spoed pakket

10 lessen

€ 439

Actie Pakket

20 lessen

€ 1.399

Garantie Pakket

25 lessen

Goedkoopste Pakket

€ 1.629

quality-drive
4.9
Gebaseerd op 160 beoordelingen
powered by Google
Andrés GVSBAndrés GVSB
17:01 26 May 24
De rij-instructeurs zijn heel aardig en doen alles zodat je bij de eerste examen slaagt. In 1 keer geslaagd!
Michelle_079 XxMichelle_079 Xx
10:54 21 May 24
Top rijschool! Ben heel blij dat ik deze rijschool heb gekozen, heb zeker veel geleerd. In een keer geslaagd! Ook de rijinstructeurs zijn toppers!
TrishaaaTrishaaa
09:04 10 May 24
Ik was bij mijn vorige rijschool gezakt voor mijn praktijkexamen. Ik deed een proefles bij quality drive Shawan zei “geef me tijd, jij gaat slagen.” Na 8 lessen geslaagd!! Echt een aanrader.
R0li5 R0li5R0li5 R0li5
08:31 07 May 24
Goede rijschool, prettige instructeurs. Meer is niet nodig
desiree toet-kortekaasdesiree toet-kortekaas
14:59 30 Apr 24
Via internet bij deze rijschool gekomen. Met name de aandacht die ik iedere les opnieuw kreeg en de kundigheid ven rust van de instructeurs om te zien waar extra aandacht nodig is en daarop in te spelen waren voor mij een plus punt. Ik heb ADHD en hier kunnen ze prima mee omgaan. Door het meteen inplannen van het praktijk examen konden de lessen hierop aangepast worden. Proefles in oktober gehad. In december begonnen met de lessen en in april in 1x geslaagd.Top rijschool!
Noah SwartjesNoah Swartjes
19:18 01 Apr 24
Ik kwam naar quality drive na een nare ervaring bij een andere rijschool. Ik had van quality-drive gehoord van een paar vrienden, die in een best korte tijd in een keer geslaagd waren. Tijdens mijn proefles werd ik meteen met open armen ontvangen. Alle instructeurs die ik heb gehad zorgden voor een comfortabel en rustig sfeer in de auto. Ik had een zeer prettige rij ervaring bij quality drive en raad het iedereen aan. Door hen ben ik ook, net zoals mijn vrienden, in een keer geslaagd.
Noa KnibbeNoa Knibbe
20:37 21 Mar 24
Quality Drive is een fijne rijschool met onwijs fijne instructeurs die mij de tijd en ruimte gaven fouten te maken en beter te worden. Fouten waren niet erg en werd kalm mee omgegaan. Zelf kan ik er erg slecht tegen als mensen beginnen te schreeuwen dus ik vond dit zeker erg fijn.Ik vind dat Quality Drive goed het proces met je bespreekt en je uitlegt wat je opties zijn.Er was goede communicatie en er werd extra tijd voor mij vrijgemaakt dicht voor mijn examen omdat mijn rij instructeur en ik het er over eens waren dat ik dat wel kon gebruiken. Achteraf ben ik onwijs blij dat ik die optie heb gekregen, want ik ben in 1 keer geslaagd en had dit niet kunnen doen zonder de mogelijkheden die ik heb gekregen.Ik heb onwijs veel geleerd in mijn lessen en leerde beter rijden dan noodzakelijk is voor het praktijk, ik kan Quality Drive zeker aanraden.
Bas BoswinkelBas Boswinkel
18:01 12 Feb 24
Na teleurstellende ervaringen bij 3 andere rijscholen ben ik overgestapt naar Quality-Drive.De start was niet naar wens. Veel lessen vielen uit waardoor ik na een jaar pak ‘m beet 13 lessen heb gehad. Ook heb ik regelmatig kosten met het OV moeten maken om de rijlessen die wel doorgingen te kunnen doen. Toen ik over wilde stappen naar de andere rijschool hebben ze mij overgeplaatst naar een andere instructeur.Met die overstap kon ik eindelijk op wekelijkse basis lessen. De lessen zelf waren goed. Er was voldoende aandacht voor mijn verbeterpunten en de instructeur wist de zaken goed uit te leggen. Over de lessen ben ik zeer tevreden.Ik heb zowel mijn tussentijdse toets als examen in een keer gehaald. Voor die laatste moest ik wel mijn recht op de gratis herkansing opgeven, omdat het nog geen garantie was dat ik zou slagen.Al met al is het voldoende, maar het was geen soepele rit. Aan de andere kant kun je van de concurrentie nog minder verwachten.
T WT W
18:11 21 Dec 23
Tijdens al mijn rijlessen bij Shahwan bij Quality-Drive was het duidelijk dat elk aspect van de lessen was samengesteld met het uiteindelijke doel voor ogen: het verzekeren van mijn succes op het rijexamen.De lessen waren doelgericht, met een strategische nadruk op de specifieke vaardigheden en kennis die nodig zijn voor het examen.Shahwan gaf consequent inzichtelijke feedback, waarbij hij verbeterpunten identificeerde en aanpakte, waardoor mijn vaardigheden werden verfijnd en mijn zelfvertrouwen werd vergroot.Bovendien verdient de rijschool zelf lof voor haar streven naar uitmuntendheid. De goed onderhouden en moderne voertuigen zorgden voor een comfortabele en veilige leeromgeving.Het administratieve personeel was altijd beleefd, georganiseerd en meegaand, waardoor het hele proces, van het plannen van lessen tot het boeken van de test, naadloos verliep.Het resultaat is dat het behalen van het rijexamen bij mijn eerste poging een bewijs is van de effectiviteit van de gerichte en uitgebreide instructie van Shahwan en Quality-Drive.Hun inzet om mijn succes te garanderen was onwrikbaar en werd enorm gewaardeerd.
Egle KontautaiteEgle Kontautaite
08:58 15 Dec 23
De beste rijschool en de beste/geduldige rij-instructeurs. Met faalangst zoals ik zit je echt in de goede handen, ze nemen tijd om zo duidelijk mogelijk alles uit te legen tot je het begrijpt.
Reinout Van SoestReinout Van Soest
07:35 14 Dec 23
Ik heb Quality-drive ervaren als een hele goede rijschool. Mede dankzij de erg goede instructeurs ben ik in 1 x geslaagd. Hele fijne school geven tijdens het rijden hele goede tips en houden je scherp!
gabriele turonegabriele turone
20:26 11 Dec 23
Ik hield van de lesmethode en de professionaliteit die de instructeurs mij gaven. Zij zullen u altijd de tools bieden om bij de eerste poging te slagen. Een speciale dank aan Nadeem en Shahwan die mij tijdens deze reis hebben geholpen!!!
Kajol NandpersadKajol Nandpersad
12:08 07 Dec 23
Een hele goede rijschool. Ik raad dit zeker aan, omdat zij er alles aan doen om je te laten slagen! Zeer duidelijke uitleg ook.
Tijn HoflandTijn Hofland
21:53 23 Nov 23
Hele fijne rijschool, ze doen er alles aan om je in 1 keer te laten slagen. Hele aardige instructeurs waar je mee kan lachen, maar tegelijkertijd ook serieus aan de bak kan gaan om je rijbewijs te halen. Ik ook in 1 keer geslaagd door hun.
saiqa qureshisaiqa qureshi
07:58 03 Nov 23
Ik ben heel erg tevreden over de rijschool. Het naam zegt het al Quality Drive. Ik had goed contact met de administratie en ik vond alles professioneel geregeld. Ook prettig dat er gebruik werd gemaakt van plan go app zodat je duidelijk en makkelijk kon zien hoeveel lessen je hebt gehad en hoever je bevordert bent.Maar ik ben vooral blij dat ik bij Shahwan mocht lessen! Zijn manier van lesgeven en coachen paste goed bij mij. Vooral de rust, het geduld en het vertrouwen om mij zelf dingen te laten uitvogelen waren voor mij belangrijk. Dank!
SabahatSabahat
12:52 17 Oct 23
Na meerdere keren zakken bij een andere rijschool ben ik een nieuwe rijschool gaan zoeken, toen kwam ik bij Quality-Drive terecht. Ik ben heel blij dat ik hier ben begonnen. De instructeurs zijn heel ervaren, geduldig en leggen alles heel duidelijk uit. Quality-Drive heeft mijn rijvaardigheid echt naar een heel ander niveau getild. Kan het zeker aanraden aan iedereen die nog opzoek is naar een rijschool!
Zeynep CurZeynep Cur
19:40 12 Jul 23
Echt een geweldige rijschool! In 1x geslaagd!De rij- instructeurs geven stap voor stap uitleg. Elke leerling wordt op eigen niveau opgeleid. Ik zou iedereen aanraden om bij deze school rijlessen te nemen. Je zou geen spijt krijgen☺️.
Roos BaggenRoos Baggen
11:46 03 Jul 23
Ik ben in 1 keer geslaagd! Super geduldige en rustige rij instructeurs (ik heb met meerdere gereden). Fijne rij school, alles op orde en goed georganiseerd. Fijn dat ze de app plango ook gebruiken. Je moet wel de eigen touwtjes in houden met de planning natuurlijk en goed zelf aangeven wat je wensen zijn.
FAM BosgieterFAM Bosgieter
11:33 16 Jun 23
Zoals de naam al zegt: Quality. Klantgericht, vriendelijk. Onze dochter heeft door de duidelijke maar relaxte instructeur veel geleerd en leuke rijlessen gehad. De instructeur werkt stap voor stap met de leerling om het rijbewijs in één keer te kunnen halen…We zijn zeer zeer tevreden met de service van Quality Drive.
AvanDAvanD
11:36 05 Jun 23
Zoals de naam al zegt: Quality. Klantgericht, vriendelijk, transparant en redelijk, daarnaast ook een hele mooie en schone VW Golf. Ik heb veel geleerd en plezier gehad met de instructeur, grappige, rustige, duidelijke en vriendelijke gozer. Met 30 uren heb ik mijn rijbewijs in één keer kunnen halen. De instructeurs werken stap voor stap met jou om jouw rijbewijs in één keer te kunnen halen…Ik kan wel veel meer zeggen maar ik ben zeer tevreden met de service van Quality Drive en kan deze school voor iedereen aanraden die geen gedoe wil, maar een leuke en effectieve/ efficiënte rijopleiding wil hebben.
Nana VellingaNana Vellinga
18:40 03 May 23
Ik heb zelf bij quality-drive lessen gehad. En ik ben de eerste keer meteen geslaagd !!Zo blij, top instructeurs en een hele fijne zweer.Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige rijervaring.
MehwishMehwish
18:57 19 Feb 23
Overgestapt van een andere rijschool nadat ik gezakt was bij hun. Na meerdere proeflessen te heben gehad Kwam ik erachter dat de meeste rijscholen meer gericht waren op financieel, maar niet bij deze rijschool.Vanaf de proefles kreeg ik al te horen wat mijn sterke punten zijn en hoe ik mijn zwakkere punten kon aanpakken. Het was heel gerichte aanpak. Nu een aantal lessen verder met een gerichte aanpak van mijn fouten ben ik geslaagd.Alles is soepel verlopen, afspraken nagekomen zoals beloofd. Echt een aanrader
Beste rijschool van Zoetermeer! Ik ben in één keer geslaagd. De rijleraar was geduldig en aardig. Echt een aanrader 👍.Ik had voorheen lessen genomen bij enkele andere rijscholen, maar met geen goede resultaat. Uiteindelijk googelde ik voor de beste rijschool en vond ik al snel Quality Drive bovenaan staan bij de resultaten. Na een beetje te lezen en dankzij de vele positieve reviews had ik besloten om een proefles te nemen. De rijleraar gaf heldere en duidelijke uitleg, en gaf zelfs theoretische feedback tijdens het rijden. Ik had een foutje gemaakt, maar de rijleraar bleef vriendelijk en geduldig. Zo’n goede service heb ik zeker niet gehad bij mijn vorige rijschool. En Quality Drive is voordeliger ook! Een win-win situatie dus
Joy EJoy E
08:31 28 Dec 22
Fijne ervaring gehad bij deze rijschool. Tijdens de lessen merk je dat de instructeur bekwaam is en daardoor ben ik ook in één keer geslaagd. Zeker aan te raden!
Annemiek van GoorAnnemiek van Goor
12:41 25 Nov 22
Super instructeur! Na verschillende rijscholen kwam ik bij quality drive terecht. Zij hebben mijn rijden echt naar ander niveau getild, door heel stapsgewijs te kijken wat er mis ging en aan te pakken. Hierdoor kon ik eindelijk wel op tijd gevaren herkennen en reageren. Ze hebben me echt door mijn examen gesleept. Na verschillende pogingen met andere instructeurs, ben ik bij hen in een keer geslaagd!
D. P.D. P.
14:20 15 Nov 22
In één keer geslaagd dankzij Quality Drive. De instructeurs zijn erg professioneel en hebben goed door waar aan gewerkt moet worden tijdens de lessen. Ook krijg je veel handige trucs en tips mee om een goede en veilige rijstijl aan te leren.
Michelle de GrootMichelle de Groot
12:41 30 Sep 22
Ontzettend fijne en professionele rijschool. Flexibel met lessen inplannen en coacht je vol toewijding naar een succesvol examen toe. Aanrader!
Sofyan AliSofyan Ali
05:25 19 Sep 22
Ik ben 2x gezakt bij andere rijschool. Ik kwam naar quality drive en kwam erachter dat ik vrij laag van niveau was. Na ongeveer 10 lesuren ben ik eindelijk geslaagd voor mn rijexamen met dank aan deze rijschool. Echt een aanrader!
vivi buijsvivi buijs
12:47 10 Jul 22
Perfecte rijschool, duidelijke afspraken en rij-instructeur Shawan stoomt je helemaal klaar voor je examen en zelfs een hoger niveau! Geeft je veel zelfvertrouwen maar is wel altijd eerlijk.Tijm Zwaard
Titus VisserTitus Visser
07:33 04 Jul 22
Hele goede rijschool! Meerdere rijscholen geprobeerd en deze was duidelijk de beste. Vooral dat er een paar lessen voor mn examen een andere instructeur les gaf heeft de doorslag gegeven en ik ben mede daarom in één keer geslaagd! Bedankt 😁
LYLY
09:55 22 Jun 22
In 1 keer geslaagd dankzij de leerzame lessen van Quality-Drive! Bij deze rijschool wordt er geluisterd, het juiste advies gegeven en krijg je de volle aandacht tijdens elke les. Hele fijne communicatie bij het maken van afspraken.Bij Quality-Drive leer je veilig auto rijden met zelfvertrouwen!
Chris GroteChris Grote
09:40 14 Jun 22
Beste rijschool in de omgeving. Ik ben in een keer geslaagd door Shawan. Hij is een goeie instructeur en heeft veel geduld. Hij zorgt ervoor dat je helemaal klaar bent gestoomd voor je rijexamen. Ik heb een geweldige ervaring gehad met deze rijschool!
Ludo LenoirLudo Lenoir
19:53 29 May 22
Heb Shahwan als instructeur gehad, had me geen betere kunnen wensen ondanks dat ik erg kritisch kan zijn. Hij ziet goed in wat nog verbeterd moet worden, ook dingen die de examinator bij mn ttt niet zag. Hij probeert je geen overbodige extra lessen aan te smeren en is kritisch wanneer nodig, zeker aan te raden!
Happy day PlayHappy day Play
06:34 03 May 22
Beste Rijschool van Den Haag! Duidelijke uitleg om je helemaal klaar te stomen om in 1 keer te kunnen slagen! Echt een aanrader. Kreeg een duidelijke uitleg en begreep ik het niet dan kreeg ik dezelfde uitleg op een andere manier uitgelegd en hierdoor het wel begreep. Ben echt super blij met mijn rijbewijs. Dankjewel Nogmaals.
Kamran QureshiKamran Qureshi
17:51 15 Apr 22
Geweldige rijschool! De instructeur is zeer goed in les geven. Ik zou iedereen aanraden om bij deze school rijlessen te nemen. Heb mijn examen ook in één keer gehaald.
Nadia Ca.Nadia Ca.
19:01 10 Mar 22
Beste rijschool van regio Zuid-Holland!!!! Gegarandeerd geslaagd en rijles op maat passend bij de leerling. Shahwan is een geweldige rij-instructeur waar je veel van leert en die zich aan kan passen naar jouw behoefte. Wil je snel maar goed en veilig je rijbewijs halen is Quality-Drive de ideale rijschool om dit te doen!
Jade Clemens AgíssJade Clemens Agíss
18:23 21 Feb 22
Helaas kwam ik pas na al enige tijd bij andere instructeurs gereden te hebben bij Shahwan en hij heeft mij echt enorm geholpen om weer het vertrouwen te krijgen om door te gaan. Ik zou Quality Drive en Shahwan als instructeur in het bijzonder aan iedereen aanraden! Zeker als je geen natuurtalent bent met rijden, zoals ik.
Cheyenne A.Cheyenne A.
09:47 20 Feb 22
Beste rijschool in de omgeving Denhaag/Zoetermeer. Shahwan is een hele geduldige rij-instructeur die echt goed uitleg geeft en zich aanpast aan de hand van wat de leerling nodig heeft en de tempo wat de leerling aan kan. Gegarandeerd dat je hier goed en zelfverzekerd je examen in gaat en behaald!!!
Wessel van der ZalmWessel van der Zalm
20:05 09 Feb 22
Quality Drive is echt een hele goede rijschool. Ik ben ervan overtuigd dat shawan de beste instructeur van de regio of zelfs het land is. Hij blijft super kalm en is de perfecte balans tussen vriend en leraar!
DMRA RADMRA RA
15:30 15 Jan 22
Ik heb mijn rijbewijs in 1 maand kunnen behalen. De uitleg was duidelijk en helder. De rijinstructeur bleef altijd kalm ook al waren de fouten groot. Super tevreden over de rijschool. Dikke 5 sterren verdiend!
js_loader

Veelgestelde vragen

Om te beginnen met motorrijlessen bij Quality Drive, moet je minimaal 18 jaar oud zijn voor de categorie A1, 20 jaar voor A2, en 24 jaar voor de categorie A (of 22 jaar met twee jaar rijervaring in A2). Daarnaast moet je in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs en een theoriecertificaat voor de motor.

De tijd die nodig is om je motorrijbewijs te halen, varieert per persoon en hangt af van je leervermogen, beschikbaarheid en rijvaardigheid. Gemiddeld hebben de meeste leerlingen tussen de 20 en 30 lesuren nodig om goed voorbereid te zijn op het examen.

Bij Quality-Drive staat veiligheid voorop in alles wat we doen. Wij garanderen de veiligheid van onze leerlingen door gebruik te maken van modern uitgeruste lesvoertuigen, die regelmatig worden onderhouden en gecontroleerd om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze rijinstructeurs zijn niet alleen deskundig, maar ook speciaal opgeleid om een veilige, ondersteunende en rustgevende leeromgeving te creëren. Daarnaast leggen we de nadruk op defensief rijden en het bewustzijn van de weg, zodat leerlingen voorbereid zijn op allerlei verkeerssituaties. Bij Quality-Drive is jouw veiligheid onze prioriteit.

Bij Quality-Drive nemen we de betrouwbaarheid en professionaliteit van ons team zeer serieus. Daarom zorgen we ervoor dat al onze instructeurs grondig zijn gescreend, inclusief een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze VOG-check verzekert dat onze instructeurs niet alleen uitblinken in hun vak, maar ook betrouwbaar en van onbesproken gedrag zijn. Zo kunnen wij onze leerlingen en hun families de zekerheid bieden dat ze in veilige en betrouwbare handen zijn. Bij Quality-Drive kunt u vertrouwen op een team van professionals die uw veiligheid en succes op de weg waarborgen.

Begin vandaag nog

Start jouw Rijavontuur bij Quality Drive!

Hierboven kun je een keuze maken tussen de verschillende rijopleidingen. Wij werken in Den Haag, Zoetermeer, Delft, Rijswijk en omgeving.

Als je vragen hebt kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, we helpen je graag verder.

Onze Zekerheid aan jou

Bij Quality Drive zorgen we ervoor dat je met zekerheid jouw rijbewijs haalt. Wij bieden niet alleen uitstekende rijlessen, maar ook de garantie dat je goed voorbereid en vol vertrouwen je rijexamen aflegt.

Language

Pak nu een gratis proefles!