Ons team

Ontmoet hier de mensen achter Quality Drive 

Ronald

Rijinstructeur

Met meer dan 20 jaar ervaring in rijonderwijs, staat Ronald bekend om zijn geduld en expertise. Hij is gespecialiseerd in het helpen van nerveuze beginners en zorgt ervoor dat elke leerling zich veilig en zelfverzekerd voelt achter het stuur.

Arno

Rijinstructeur

Als expert in defensief rijden, focust Arno op het aanleren van veilige rijtechnieken. Zijn kalme en methodische lesstijl maakt hem populair bij leerlingen die streven naar precisie in hun rijvaardigheid.

Shahwan

Rijinstructeur

Shahwan is een uiterst bekwame en ervaren rijinstructeur, bekend om zijn diepgaande kennis van verkeersregels en zijn vaardigheid in defensief rijden. Hij combineert technische expertise met een kalme en geduldige lesstijl, waardoor hij uitstekend geschikt is voor leerlingen van alle niveaus.

Julia

Rijinstructrice

Julia staat bekend om haar warme, geduldige en toegankelijke aanpak als rijinstructeur. Ze creëert een ondersteunende en stressvrije leeromgeving, waardoor haar leerlingen zich op hun gemak voelen achter het stuur. 

Chris

Rijinstructeur

Chris, met zijn rustige en geduldige aanpak, is ideaal voor beginners. Met meer dan 6 jaar ervaring, weet hij precies hoe hij rijangst kan overwinnen en vertrouwen kan opbouwen bij zijn leerlingen.

Roy

Rijinstructeur

Met een achtergrond in motorsport, brengt Roy een uniek perspectief in zijn rijlessen. Hij is perfect voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in meer geavanceerde rijtechnieken en het verbeteren van hun reactievermogen.

Wikash

Rijinstructeur

Wikash is een enthousiaste en energieke rijinstructeur wiens passie voor autorijden duidelijk zichtbaar is in elke les die hij geeft. Hij combineert zijn uitgebreide kennis van rijtechnieken met een levendige en interactieve lesstijl, waardoor hij een favoriet is onder jonge en volwassen leerlingen.

Naqash

Rijinstructeur

Naqash is een rijinstructeur met een schat aan ervaring en een diepe toewijding aan het veilig en vaardig opleiden van bestuurders. Zijn kalme en methodische aanpak stelt leerlingen op hun gemak, vooral diegenen die zich gespannen of onzeker voelen op de weg.

Mike

Rijinstructeur

Mike is een dynamische en toegewijde rijinstructeur die bekend staat om zijn mix van professionaliteit en ontspannen benadering. Met een passie voor autorijden en een diep begrip van de wegenverkeerswet.

Ashwin

Rijinstructeur

Ashwin is een uiterst bekwame en empathische rijinstructeur, wiens passie voor het lesgeven en autorijden duidelijk naar voren komt in elke interactie met zijn leerlingen. Hij is bekend om zijn geduldige en aanpasbare lesmethoden, waardoor hij effectief kan werken met leerlingen van alle leeftijden en achtergronden.

Zunera

Rijinstructrice

Zunera is een rijinstructeur met een bijzondere combinatie van expertise, empathie en enthousiasme. Haar benadering is gebaseerd op geduld en begrip, waardoor ze uitblinkt in het werken met leerlingen die extra bemoediging en ondersteuning nodig hebben.

Nadeem

Rijinstructeur

Nadeem is een rijinstructeur met een rijke ervaring en een natuurlijke flair voor lesgeven. Zijn aanpak is grondig en afgemeten, waardoor hij bijzonder geschikt is voor leerlingen die gedetailleerde begeleiding en een gestructureerde leerervaring zoeken.

Miguel

Administratie

Miguel is een onmisbare kracht binnen ons administratieve team. Zijn rol in de rijschool is veelzijdig en essentieel; hij beheert de planning van de rijlessen, zorgt voor nauwkeurige administratie en is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Sadaf

Office manager

Als onze office manager is Sadaf de drijvende kracht achter de efficiënte werking van onze rijschool. Met haar indrukwekkende organisatorische talent en uitstekende managementvaardigheden zorgt ze ervoor dat alles op kantoor soepel verloopt.

Language

Pak nu een gratis proefles!