Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van je persoonlijke keuze, een schakel hoeft niet per se moeilijker te zijn dan een automaat, er komen alleen enkele handelingen erbij. Bij vaak in herhaling treden zal dit geautomatiseerd voelen voor u. Wat wel belangrijk is om te weten indien u kiest om te slagen. in een automaat u niet een schakelauto mag rijden volgens de Europese wet. Dit is dan verboden

Zodra u er klaar voor bent zal uw rijinstructeur dit aangeven en vervolgens een examen aanvragen bij het CBR. U zult een gezondheidsverklaring moeten invullen via DIGID. Hiervoor kunt u direct en altijd navraag doen bij uw rijinstructeur.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Dit is een persoonlijke keuze. Het is afhankelijk van verschillende factoren inclusief uw eigen wil. Het is wel erg belangrijk om te weten indien u een automaat rijbewijs heeft u niet in een schakelauto mag rijden volgens de Europese wetgeving. Hier staan enkele zware sancties op.

Dit is een vraag die bijna elke leerling vraagt. U bent gereed voor het examen indien u met vertrouwen de weg op kan zonder de hulp van uw rijinstructeur. Zodra het bijna zover is zal uw rijinstructeur ook enkele zelfstandige testen van u afnemen. Zo heeft uw rijinstructeur een goede meetmoment en uzelf ook. Verlopen de testen soepel dan bent u klaar voor uw examen. succes!

Ja! Onze ervaren rijinstructeurs zijn helemaal up-to-date, geven je sturing en zullen tijdens je les ook vragen stellen over borden en scenario's. Dit geeft jouw zelfvertrouwen een boost.

Indien het toch eens voorvalt dat u bent gezakt, dan kunt u gebruik maken van de herexamen op kosten van Quality-Drive. We zijn echter zo zeker van de kwaliteit die er geleverd wordt door onze rijinstructeurs dat de herexamen vergoed wordt door Quality-Drive.

Begin vandaag nog

Start jouw Rijavontuur bij Quality Drive!

Hierboven kun je een keuze maken tussen de verschillende rijopleidingen. Wij werken in Den Haag, Zoetermeer, Delft, Rijswijk en omgeving.

Als je vragen hebt kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, we helpen je graag verder.

Onze Zekerheid aan jou

Bij Quality Drive zorgen we ervoor dat je met zekerheid jouw rijbewijs haalt. Wij bieden niet alleen uitstekende rijlessen, maar ook de garantie dat je goed voorbereid en vol vertrouwen je rijexamen aflegt.

Language

Pak nu een gratis proefles!